mám 18 – 65 let vážím alespoň 50 kg nemám opar netrpím vážnější alergií netrpím chronickým onemocněním plic (astma…) neprodělal/a jsem tuberkulozu neměl/a jsem infekční žloutenku nebo jiné závažné onemocnění jater netrpím chronickým onemocněním ledvin a močového ústrojí netrpím onemocněním srdce a cév (vysoký krevní tlak, srdeční vada, infarkt) netrpím vážným kožním onemocněním neprodělal/a jsem malárii ani jinou tropickou nemoc neprodělal/a jsem pohlavní nemoc (kapavku, syfilis) netrpím chronickým onemocněním zažívacího traktu (žaludku, slinivky…) neměl/a jsem tyfus, paratyfus netrpím endokrinním onemocněním netrpím revmatickým onemocněním netrpím chronickou chorobou krve netrpím onemocněním nervového systému (epilepsie, roztroušená skleroza…) neprodělal/a jsem Jacobs-Creutzfeldovu chorobu (BSE) nebyl jsem v letech 1980-96 více jak šest měsíců v Anglii nebo ve Francii netrpím psychiatrickým onemocněním nejsem alkoholik nejsem HIV pozitivní nepatřím do tzv. rizikových skupin (promiskuitní způsob života, nitrožilní narkomané)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.