Oresi mají okolo mne hodně. Starší kuchyně opravdu hrůza, milimetr až dva není mira, celé je to vachrlaté a dělané jen pro oko, folie se odlepuje a mění barvu atd. Ale kamarádka má Oresi nově asi rok a přijde mi kvalitnější než ty starší kuchyně, nevím jestli měla štěstí nebo se skutečně až tolik polepšili.
Já mám od truhláře a jsem spokojená, co jsme si nadiktovali to splnil a asi to bude kuchyně, která nás přežije. U varné desky dávám přednost té bez rámečku, protože se líp udržuje. Mám bezrámečkovou už 10 let a už odchází, budem opět kupovat bez.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.