| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tu knížku jsem jako malá milovala! Četla jsem ji snad 10 krát. Pokaždé jsem to obrečela, jak si začala vzpomínat na svoji maminku nebo jak si vymyslela svůj jazyk. Bylo mi líto té babičky, která ji měla opravdu ráda.
Trošku jsem se asi s Leni ztotožnila tím, že jsem vyrůstala s nevlastní mamkou...(která byla proti té v knížce úžasná, ale nebyla moje...).
Nedávno jsem tu knihu hledala ve své knihovničce u rodičů, ale bohužel se ztratila, zkusím ji vypůjčit v knihovně a dát ji přečíst synovi (11 let). Jsem zvědavá co tomu řekne. Ale dějiny ho zajímají, tak by to mohl zkousnout i přes to, že je hlavní hrdinka holka.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.