Nejčastěji přidávám kysané zelí k haluškám (s vypečenou slaninou), k bramborovému knedlíku a masu pečenému/uzenému nebo ho jíme jen tak - případně v kombinaci třeba s mrkví a jablkem - jako salát k bramborovému jídlu. Zajímalo by mě, zda kysané zelí používáte i nějakým tvůrčím způsobem ve vegetariánských pokrmech. K čemu se tak nejspíš zelí chuťově hodí? Mě napadají jen ty brambory...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.