| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Libiku,
taky smeruju doleva, po revoluci jsem volila OF a hnde po te ODS a pak uz nikdy. To tim, ze se meni to, co si pod tim predstavuju, stale min to chapu, jen ve dvaceti jsem mela jasno. Co je mira levicovosti? je to mira privatizace skolstvi, zdravotnictvi, socialni pece? Vyse dani? kilomentraz verejneho prostoru? jsou na to nejaka sjednocujici kriteria pres cas a prostor?

ja o tom vim prd, jen na vlastni kuzi nemuzu souhlasit s tim, ze americka levice je pravicovejsi nez nemecka. Co zazivam, je, ze stat se mi nesere do zivota a naopak kontroluje a reguluje, aby na mne ani nikdo jinej neparazitoval - nezvysuji se ceny zakladnich zivotnich nakladu (energie, plyn, voda, za hubicku, coz je z velke casti regulovany trh, stat od statu, nezdanene potraviny v nekterych statech) Stat nevymysli, co jeste by se dalo kontrolovat a muselo se koupit a mit doma, v aute, vzdy pri sobe, pac te nesmi bezduvodne ani zastavit, natoz kontrolovat. Stat te necha zit a dohlizi na to, aby te i ostatni nechali zit. No s tema bankama se jim ten dohled teda dost vymknul.

Zaroven ovsem tretina meho platu mizi na dane, zato ale statni podpora v nezamestnanosti se vyplaci az ROKY a dela az nekolik tisic dollaru mesicne a nikdo z viditelneho politickeho divadla si nedovoli o te polozce ani ceknout, natoz pak tim zduvodnovat rozpoctovy deficit nebo globalni otepleni a brat si do huby nejake chudaky, kteri ziji na ulici.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.