důchodové a nemocenské platit nemusí pokud má PN od 1. do posledního dne v měsíci
zdravotní platí a na konci roku zúčtuje v přehledu - šlo by to tuším i doložit potvrzení z OSSZ že byl po celý měsíc v PN a pobíral nemocenské dávky, za dobu nároku na nemocenské dávky se považuje i prvních 21 dní kdy de dávky nepobírají... ale musí to být na potvrzení uvedeno
stalo se mi že v dobách, kdy se neplatilo prvních 14 dní tak mi ten daný měsíc neuznali protože dávky byly vypláceny až od 15. .... musela jsem znovu na sociálku, ab y to do potvrzení dopsali
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.