Netuším, kolik to bude stát, ale jestliže zkrácení řemínku /prkotina/ stojí cca 100,-, tak to asi za hubičku nebude, ale do rodinné památky bych ty peníze asi investovala. Jinak tvoje alergie na hodinky /kov/ bude nejspíš alergie na nikl. Mám ji taky a některé hodinky mi dělaly problém. A jinak manžel hodinky nenosí, je mu to na ruce nepříjemné. Já hodinky nejen že nosím, ale mám přímo mánii na jejich nakupování, takže mám několikatery a nosím je podle nálady a podle oblečení, aby to ladilo :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.