Tak reakce na 1.hexu . očkovaná byla kolem 12h a večer kolem 19 začala tak neskutečně řvát, že jsme ji tak nikdy neslyšeli. Byla absolutně k neutišení, dudlík nechtěla, jem ohromný řev. Tak jsem ji dávala po troškách Nurofen sirup a pak usnula manželovi na ruce. Myslela jsem,že ten Nurofen nebudeme potřebovat,protože byla bez teplot,ale asi měla bolesti. Noc pak byla dobrá a víkend už úsměv. Jen se mi začala po tom očkování budit v noci po 3 hodinách. Zítra jdeme naposledy na kontrolu kyčlí. A taky se jí zhoršil ekzém, má úplně hrubé a pupínkaté bříško,tvářičky a čelo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.