V poslední době v noci prý hodně chrápu. Jsem z toho nešťastná. Je mi líto manžela (máme malý byt, tudíž nemůžeme spát odděleně). A také mám pocit, že by to mohlo mít souvislost s tím, že jsem pořád hrozně unavená. Mám pocit, že nespím. Ráno jsem ještě unavenější, než když jdu večer spát. Usínám během dne (i v MHD), jsem bez energie, všechno mi dělá potíže. Nic se mi nechce. Jen spát. Večer usínám okamžitě, jak si lehnu a ani v noci se nebudím. Vzbudí mě až ráno budík a to se mi chce brečet, že musím vstávat:( Může to být tím chrápáním? A co s tím mám dělat? Koupit si něco v lékárně? Trvá to tak rok.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.