Psala jsem u kojení, už nestačím poopravovat - jen to co mne ťuklo do očí při přidání
Anavy - vícevrstvé
No a pak se dá i expedimentovat s látkama, na posledním dátku nám i opřes zásobu kalhotkových plan nejvíce vyhovují čč a ty vlňáčky - trpíme od narození na otlaky - citlivá kůže, takže kde jsou gumičke kolem nožiček, pasů, tak to je pak strašný pohled.... - třeba na sijemdetem mají spoustu bambusových látek a tak jsem si nakoupila a nastříhala na klasické čč i na vícevrtvé - něco je stále jen nastříhané a neobšité(ruční práce moc nezvládám a nemám je ani ráda....)a jsou výborné a ve výsledku levné a hlavně mají látky od českých výrobců - žádné made in china - což bohužel mají i mnohé značky i neznačky látkových plen....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.