Já také nevěru netoleruji a nechápu ji. V této době mi připadá, že se nevěra zejména u chlapů dost "akceptuje". Věty typu "chce si vyzkoušet jaké to je být s jinou" apod. já osobně neberu. Co si to ten chlap vůbec dovoluje? Jednou má manželku, slíbil jí věrnost (tady se zřejmě bude leckdo smát) v dobrém i zlém, tak proboha jaké experimenty apod.? Nechápu to. Pokud už nemá manželku rád, tak ať od ní teda odejde, ale trápit jí tím, že jí bude byť jen dopisama podvádět s jinou nebo chtít experimentovat s jinou apod., a až si to vyzkouší, tak se pokorně vrátí domů? Proboha, kde to žijeme? To už fakt v této společnosti neexistuje normální úcta k druhému, k rodině a rozum? Jsem 16 let vdaná, nikdy jsem manžela nepodvedla, jestli on ano, to nevím, ale troufám si říci, že ne. Zažili jsme dobré i zlé časy, které jsme překonali a samozřejmě je máme ještě před sebou, ale o tom je život. Na místě zakladatelky bych mu to asi řekla, i za cenu toho, že bude zapírat. On to stejně otočí proti ní, ale aspoň bude vědět, že není b..á (pardon). A upozornila bych ho na to, že pokud z jeho strany k něčemu takovému dojde, tak co všechno může ztratit! Ať si to v té své hlavě probere sám! A nějaký čas bych byla na něho naštvaná, ale to by přirozeně vyplynulo z této situace. Omlouvám se, jestli jsem to napsala trochu "nazlobeně", ale poslední dobou neslyším a nečtu nic jiného. Spousta mých kamarádek má problém s chlapem, neboť on jí buť zahnul nebo si píše s bejvalkou atd. Zřejmě pánové málo makají. Kdyby makali pořádně, tak by neměli čas přemýšlet nad takovýma věcma!!!!