| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo a jak píše Jenda, tak bohužel má dost pravdu, já jsem se to snažila napsat kulantně, ona přímo. Ohledně tvého chlapa. Jen bych na sobě opravdu nenechala štípat dříví, protože by to mohlo dojít tak daleko, že tě začne ponižovat i na veřejosti a budeš pro něj fakt ta nula a halvně ty si na to zvykneš a ztratíš svoje sebevědomí a budeš si říkat, je to v pořádku a já jsem ta špatná. Utni ho, dokud můžeš. Za pár let bude pozdě. Vidím do u nás v rodině. A je to fakt síla. Dotyčný si myslí, že tak může jednat se všema. A pak se diví, když mu někdo dost břitce odpoví a těžko to rozdejchává. Ale je to škola života. Jak se chová on, tak by se k němu mělo chovat okolí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.