Přidat odpověď
Já musím mít jasno hnedka, pokud možno....a nechtěla bych být ani svědkem toho, jak si manžel píše s jinou, co rozebírají a tak, to jen v případě, že bych se s ním chtěla rozejít. Tyhle věci se totiž špatně mažou z paměti, snad to ani nejde.
takže já bych si s ním ani nepsala ani nescházela jako nějaká jiná, na to se mám zas docela ráda, ublížilo by mi to a myslím, že by nebyla cesta zpět.
jako "srandu" a překvápko pro něj, kdybych se chtěla rozejít, tojo, to by bylo vtipný, jinak ani ne.
Udělala bych preventivní opatření...a nahrála to na nějaký příběh kamarádky...co se u nich děje, jak to kámoška odhalila a co bys na jejím místě udělala ty. Třeba mu ještě docvakne, oč by mohl přijít a zda mu to stojí za to.
Netvrdím, že pokud má zatmění, že to pomůže, ale za pokus by mi to stálo.
A jako druhej bod bych mu párkrát udělala v intimnostech drahoty a párkrát si odběhla po večerech někam za svou zábavou nejlépe v lehce mužšké společnosti..přišla trochu se špičkou nebo prostě něco - něco neobvyklého.
Třeba trochu zbystří a obrátí pozornost zpět...tebe má jistou, proto se kouká jinam, občas si "vybojovat" vlastní manželku dá taky fušku. Tihle chlapi prostě pálí dobré bydlo...málo makaj, jak tu někdo řekl a všechno mají, o moc se snažit nemusí...tak zkouší tohle.
Ale tohle všechno se dá jen, pokud tušíš ty, ale on ne....
A opravdu bych si moc ty věci nečetla a nezkoumala, řeči plynou snadno, ale dostat je z mysli, to dá fušku. Leccos raději nevědět (navíc často to vůbec není míněný doopravdicky, je to jen "hra").
Předchozí