Přidat odpověď
já zapomněla našeho buldočka u školky,když jsme šla ze školky,stavila jsem se ještě v pekárně,znovu šla okolo školky rovnou domů..doma jsem si na psíka vzpomněla až u dveří,manželovi jsem jen předala čerstvé rohlíky a řekla mu,že musím zpátky do školky,na jeho otázku proč zpátky jsem jen řekla,nemám psa,zůstal u školky..
chudák tam stál a čekal,já buldočkovi našemu ještě vynadala,že mohl aspon zaštěkat
další: jela jsem pro manžela a syna na vodu,měli s sebou psa,lod jsme naložili na vlek,věci naházeli do auta,syna připotali a odjeli..stavili jsme se na zmrzce a já automaticky řekla synovi at podrží maxíčka,aby nevyskočil z auta,syn vytřeštil oči a odpověd byla mamííííí,tatííí my nemáme psa,my ho tam zapomněli..okamžitě jsme se otočili,samozřejmě jak na potvoru,zácpa aut na silnici,čekání na kruháči a pak jsme čekali,až zvednou závory (samozžejmě zrovna musel jet dlouhý,nákladní vlak)..no pes čekal na stejném místě kde jsme ho nechali s tím,že k němu přibyla miska s vodou..
minulou sobotu nám volali naši,když jsme od nich odjížděli at se otočíme,že tam máme psa
já jsem ho nedávno nechala u obchodu..
to není vtip,to je holá skutečnost,chudák náš pejsek,už si asi zvykl..on je strašně hodný,neštěká a to že neštěká je chyba,protože kdyby štěkal,tak ho takhle nezapomínáme..
děti nikde nezapomínáme,tuky tuk..
Předchozí