manžel peněženku na střeše auta, upadla mu když jel do zatáčky na jedné tady docela frekventované ulici u nás.. hned se k ní hnal nějaký občan tmavší pleti a chěl ji sebrčat, naštěstí šel okolo soused a vzal ji, že to je jeho souseda.. přijeli jsme domů, soused došel v zápětí za náma a manželovi dal peněženku, ještě než manžel vůbec zjistil že ji ztratil..
a jednou jsem mu ji tam na střechu dala já ale protože já všechno pořád nějak jako zastrkávám, tak jsem ji zastrčila pod hagusy, ujeli jsme 16km a peněženka tam furt byla :D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.