Přidat odpověď
Nevidíš důvod? Co třeba jít dobrým příkladem vašim synům. Oni vidí model u vás doma, model, který není v pořádku, to se na mě nezlob a myslíš, že si najdou manželku, která jim bude tímto způsobem sloužit? Nenajdou. Buď se vůbec neožení a nebo je manželka hoodně rychle pošle zpátky za maminkou, protože o chlapa, který ani neutře nádobí nebo nevezme do ruky vysavač žádná ženská nestojí.
Stejně tak žije jedna moje blízká příbuzná, teda je jí přes 70, celý život sloužila jako ty manželovi a argumentovala tím, že on přece dělá kolem baráku. On je stále jura a ona je už přes 10 let sedřená, utahaná ženská bez jiskry, prožila život obskakováním manžela, bez koníčků, bez vlastních zájmů. Její jediná dcera se raději ani nevdala, protože nechtěla skákat kolem chlapa, vůbec nevěděla, že to může být i jinak, že si partneři mohou být rovni.
Svynko, mě je jedno, jestli se nad sebou zamyslíš, je to tvoje volba. Jen mi řekni, máš své koníčky, můžeš večer vypadnout a nechat doma děti manželovi, aby se oně postaral (nakrmil, vykoupal, uložil do postele), chodíš cvičit, vzdělávat se, s kamarádkama jen tak...... cokoli??
Předchozí