| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

My jsme zase až tak moc "rituálová" rodina, že se nad tím okolí pozastavuje a učitelky ve školce prostě NECHÁPOU, proč synek MUSÍ každý den mi mávat z okna...podle nich je ZBYTEČNÉ, aby předškolák stál v okně a mával mamince...~q~ No nic, nebudu se rozčilovat. Prostě máváme každý den dál a ať si uči huknou a trhnou nohou, mně je to už ukradený....

Rituály máme v rodině odjakživa - já bych bez nich snad nemohla ani fungovat~;). Ale asi jsme divná rodina. Kromě mávámí každému všem a všech věkových kategorií to je např. chození spát v přibližně stejnou dobu, pohádka, taky modlitbička, určitý režim dne o víkendech - například ráno uvařím, po obědě máme vymyšlený svůj program (hřiště, krmíme kačenky, jezdíme za dědou, do muzea....), když se vrátíme, dám si kafíčko~;) (a kluci se mnou mlsají zákusek~;))....atakdále.

Bez určitého "režimu dne" bych nemohla fungovat ani já jako dospělý. Ale dost lidí se nám diví. Samozřejmě že někdy vyrazíme na celodenní výlet nebo podobně, ale stejně mám nejradši ten "náš" den, jak jsme zvyklí....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.