| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

taky tohle znám a prosla jsem si tím, neustály lži a sliby a vrkal porad někde jinde a stežoval si jak jsem hrozná a tak se nechal "pochovat", taky jsem lezla do telefonu, do mailu ne ale vždycky tam něco bylo,já tam nelezla pro to že jsem chtěla najít milenku tu další a zase další ale proto že jsem chtěla zjistit že je to mnou a že jen plašim že je fakt dobrej otec a manžel že proste jednou uklouznul a já mu to jen nedokázu odpustit. no a vždycky někde nechal telefon náhradní kterej potom pokoupil k tomuto ucelu ale jaksi byl vidět. Tolik to bolelo a bolí, ty lži kolik let to jak jsem fakt hrozná to jak jsem z toho byla uplně blázen jak jsem se mučila kde ted asi je a skym a najednou to ze mě vylítlo a byl pryč, vyhodila jsem ho. PAk jsem denně litovala, ale situace se začala rozkryvat, zřejmě tech milenek bylo mnoho, lhal mi vic než musel vlastně porad a etd? TEd je namachrovanej frajer kterej začína zase znova od nuly, takže nová žena nový město novy kamaradi, to stary zahodil.Asi fakt lidi se neměněj.
Jo mimochodem taky odešel ke mě od jiny -která byla mimochodem taky děsna~4~asi jako my všichni kdo na to přišly a ted si buduje novy image, uvidíme zda ho to zase dožene. Držim palce at se rozhodneš dobre já často pochybovala ale když si vzpomenu jak jsem byla uplně z těch lží nemocná tak si snad jednou přiznám že to bylo dobře~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.