tak určitě naučit děti, že každý má svojí postel bude spát ve svém a s manželem bych zatočila vzbudil si děti fajn tady je máš a starej se, zalezla byh zpátky do postele zamkla se aby za mnou nikdo nemohl ani děti i kdybych už neusnula ale ležela bych do té doby než by byl čas jeho odchodu on by si to asi propříště rozmyslel že nemá budit celý barák jinak bude mít na krku ukňourané děti. Tak mám doma trošku sobce, ale chce si to opravdu rázně dupnout jinak ty budeš skákat tak jak on píská. Jeden čas jsem taky po sobě nechala šlapat všichni se museli přizpůsobovat tomu se chche manžel ale pak sem si řekla že dost, otočila jsem o 180° i za cenu toho, že bude tichá domácnost a ono to k něčemu bylo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.