Přidat odpověď
Ahoj Jani, máš strašně krásné děti, Michalka je velká na to že má 2 roky. A ten dort! Prosímtě tvoje babička je taková umělkyně? Je fakt, že 2 roky, to už je věk, to se musí oslavit. U nás je teď sníh, takže děti si užívají radovánek. Zdeněček je šťastný, že nemusí do školky, ale už ho připravuju. Teď ho celý minulý týden držel chrapot, nevím jak k tomu přišel. Asi že tak řve, je hodně hlučný a pořád něco huláká. Ale už je to dobré.
Jinak u nás se neděje nic zvláštního. Jsem ráda, že babičky pohlídají a já můžu pomoct s rodinným rozpočtem. Jsou taky v důchodě. Bohužel, docela nedávno nám umřel dědeček, tak se babička s těma dětma aspoň trochu rozebrala. Ale jinak je na všechno sama. Tak jí manžel třeba v sobotu jede něco udělat, vezme sebou děcka a já si aspoň v klidu navařím, uklidím, vyžehlím (nevím co dřív, když mám na to čas). Pořád s tím časem bojuju. Manžel mi taky moc pomáhá.
Chtěla bych se zeptat, jestli můžu, nebo spíš poradit. Počurává se ještě malý? Je stejně starý s naším Zdeněčkem (4), a tomu se to ještě stane (výjimečně). Zatím ahoj a ozvi se mi.
PS: Nejsem tak zdatná ve vkládání fotek do počítače, tak snad se to někdy naučím.
Předchozí