Dobrý nůž (třeba keramický) Zapékací mísy (miluji je) Mistička na vařečku (porcelánová velká lžíce, která má takový podstaveček, položí se do ní vařečka, se kterou zrovna vaříš - aby sis neušpinila linku) je to děsně pěkné :-D :-D Nemám ubrusy ale mám krásná prostírání (poslední radost jsem si udělala v Ikea - plastové prostírání s barevnými ptáčky, je nádherné :-D) Pumpička na jar (mám starou od tekutého mýdla, ale dají se koupit opravdu pěkné kovové nebo třeba keramické) - ohromně to ušetří jak jar, tak i práci (k dávkování potřebuješ jen jednu ruku ne obě).
A co bych chtěla: Odkapávač na talíře (ten, jak do něj talíře nastrkáš a nezavazí a nehroutí se...) a na příbory.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.