No vidíš, jenže u ní - stejně jako u toho Robbie Williamse - vůbec nehodnotím, jaká je zpěvačka, ale právě tu show. Williams taky není žádný Caruso. Prostě dělají z mého úhlu pohledu vkusnej pop, je to chytlavý, má to aspoň nějakej nápad, dobře se na to kouká. Pop obecně není o tom, jak umíš zpívat. Pro mne je ten náš českej rybníček takovej upatlanej, žabincem zarostlej, asi jako když si TV Nova hraje na RTL, ale všechny "zábavný pořady" odehraje v jedněch kulisách, akorát je trochu jinak obalí alobalem, aby se blejskaly. Přitom na té alternativnější scéně kolikrát najdu věci, který mne fakt bavěj a přijdou mi výborný, ale není to mainstreamová záležitost, takže mají smolíka. Možná si někdo budete pamatovat z jedný z prvních Superstar zpěvačku Magdalenu Šalamounovou. Tahle písnička byla dokonce v nějakým filmu...
Jako kdyby byl mainstream hozenej do indie nebo čehokoli nad rámec "jedna melodická linka, dva akordy a na-na-na", vůbec bych se nezlobila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.