úplné ochrnutí určitě ano...tady to bylo jen na jeden kloub částečně - ale ona už v nemocnicích byla, na vyšetřeních a tak...dělali jí spoustu vyšetření, ale na borelku ne. Proto mě to nenapadlo, stěžuje si léta...ale nenapadlo mě se jí zeptat, zda ty testy má provedené..a koukám, že i kdyby měla (to nejrozšířenější), stejně může být neprůkazné. Atb také mívá, ale - proto mě zajímalo, na kterou řadu ATB jsou borelie citlivé...
manžel dobral DoxyHEXAL...nepomohl....ragovaly by na něj borelie?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.