Mně teda jakž takž funguje (IE), ale vraždila bych za to. Včera se mi teda nenačetl a hlásil že se vyskytla chyba.
Ale neskutečně mi vadí, že si s někým píšu, vždy jsem dávala Odpovědět a nevyužívala Rychlou odpověď dole, a teď když dám Odpovědět, tak napíšu dvě písmenka a najednou blik cvak a jsem v nové zprávě, kde nemám ani předešlou konverzaci a ani vyplněného adresáta! Nechápu.
Taky tyhle změny nesnáším. Komerční banka zazdila netové bankovnictví, pak pitomej Timeline a teď tohle. Vždy změna k horšímu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.