Dostala jsem letos k narozeninám krásné náušnice- motýlky, hodně kamínků,stříbrné. Hned po nasazení jsem cítila ten váhový rozdíl, ale co pro krásu se něco vydrží. Po pár hodinách jsem je už musela sundat a od té doby nevím ani kde jsou. Jsem zvyklá naušnice nosit nonstop,roky furt ty samé a na tyhle jsem si nezvykla. Asi na nějakou vyjímečnou příležitost by to šlo,ale na denní nošení jen pro toho kdo je zvyklý denně je střídat a nosit cokoliv.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.