Můj ex by se taky nerozvedl, kdybych to neukončila já, vesele by dál pokračoval ve hře - milenka - přijdu na to - zapírá - pak že je konec - snažím se věřit a znovu dokola 5 let!!! Já už bych jeho nástupci nedala ani jednu šanci, když by se to provalilo, jak je důvěra pryč, nejde to vrátit zpět. Jasně, nikdo není neomylný, ale ať není takovej debil, aby se mu na to přišlo. Děti to přežijí, stejně tu atmosféru doma cítí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.