Pro dítě v tomto věku nedoporučuji. Možná ještě první díl, ale další rozhodně ne. Můj osmileťák měl specielně ze třetího dílu šílené noční můry. V noci se třeba probudil a začal počítat prsty na rukou a byl štastný, že jich má fakt pět :-(. A dalších pár nocí se opakovaly podobné jobovky :-(. Naštěstí jsme z něj v jednu noc dostali co se děje, říkal že se mu zdává o té knížce...... Přestalo to za pár dní.... knížku jsem zabavila a místo toho mu dala číst Mikulášovi příběhy a to ho naštěstí přivedlo na jiné myšlenky. Ale je fakt, že můj syn má velmi bujnou fantazii a pokud má hodně zážitků, tak to občas v noci zpracovává i tímto způsobem......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.