Jak je to, prosím, s cukrovím v obchodech? Tam ho mají mormálně v regálech (někdy už dva měsíce před Vánocema) a bývá tam taky hodně teplo. To se nekazí? Má v sobě nějaké konzervanty? Děkuji.
Jinak - celé roky skladuji cukroví v papírových krabicích a plechových dózách normálně na lednici v panelákovém bytě a v životě mi nic nezplesnivělo (ani plísní cítit v žádném případě nebylo). Naopak tchýně jednou dala cukroví na balkon (bylo minus 3), cukroví podle mě "přemrzlo", už nebylo tak chutné a opravdu se brzy začalo kazit. Vyhodila to. Lednice - neumím si představit třeba rohlíčky nebo slepované linecké z lednice - to by se asi muselo nějak vzduchotěsně zabalit (?), jinak to podle mne může natáhnout pachy ostatních potravin, navíc si myslím, že takové cukroví musí být i dost "vlhké"... Tak nevím, holt to dělám já i většina mých známých (i jedna kuchařka a cukrářka) blbě...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.