| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Margot, přesně z toho mám obavu. Já jsem ale typ, co bez duševní hygieny brzo zamrzá, prostě pokud nemám možnost věnovat se něčemu svému, jsem nepříjemná. Ta budoucí vize mi prostě přijde jako nasednout na divokého koně a po deseti letech seskočit a začít se terpve rozhlížet coby jako člověk mohl

no co budou třeba léta bez cvičení dělat s mým tělem, to už jsem si vyzkoušela, zrovna za poslední rok jsem zhubla spousty kilo, které jsem předtím dlouho nabírala - a nechci se do stavu oplácané dostat znovu

Ty šolichy - něco jde vypustit, jsou ale věci, které člověk bohužel nevypustí. Představuju si to tak, že spoustu věcí bude člověk muset hrnout před sebou a mít na seznamu a jednou stejně udělat. Nebude třídit dětské oblečení skříň na každou sezónu, ale až to na něj bude po dvou letech ze skříně vypadávat halda, co se tam nemůže vejít a je stejně nenositelná, bude to muset udělat i tak.~:-D

Bohužel je horší takové to, co se prostě průměžně dělat musí a zdaleka to není typ velký úklid.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.