Nějak tady postrádám negativní postoj těch co odklad dali, jestli to nebude tím, že až na "vyjímky" jsou děti v pohodě. A jestli nejsou tak by to možná bez odkladu vypadalo ještě hůř.....
tak já ti napíši, že za mně negativní dopad, dones lituji odkladu, že jsem dovolila synovi na doporučení školky a PPP dát odklad, měl ho ze zdravotního hlediska, nic se skutečně odkladem nevyřešilo, v první třídě i v prvním stupni se nudil, na druhém stupni se zprůměroval, aby ,,zapadnul" a odklad nepomohl v ničem, stejně byl nemocný dál i v první třídě měl spoustu zameškaných hodin, ale o to víc jsme se trápili ve škole i v době jeho puberty........za mně jednoznačně ne jsem od té doby díky negativnímu dopadu odpůrce odkladů.........druhému synovi jsem ani na popud školky ani na popud PPP odklad nedala a nelituji toho, všechno s ním bylo OK, problémy s nudou ve škole byli taky, ale vše bylo víc v klidu, ve škole exceloval.....prostě za mně fantazie u dětí je super, je to jen hra kvůli tomu bych odklad rozhodně nedala....