| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

K MuDr. Kulovanému chodím od svých osmnácti let. Mám tři zdravé děti a v současné době jsem po čtvrté těhotná. První dvě děti mi pan doktor ještě jako primář v nemocnici Motol odrodil. Za celou dobu, co k němu chodím, nemám jednu jedinou špatnou zkušenost. Vždy se choval velice profesionálně. Když jsem u prvních dvou dětí nechtěla vědět pohlaví, respektoval to u třetího a teď i u čtvrtého mi pohlaví bez jakýchkoliv výčitek či arogance sdělil. Na ultrazvuku mi vždy všechno popsal a vysvětlil. Vzhledem k tomu, že mi je již 36 let, měla bych podstoupit odběr plodové vody. Ani zde mě do ničeho nenutil a rozhodnutí nechal plně na mně a doporučení genetičky. Vzhledem k tomu, že riziko potratu je u odběru plodové vody cca. 1:100, plně chápu jeho nechuť k těhotným, které podstoupí amniocentézu, riskují vysokou pravděpodobnost potratu a při špatných výsledcích si miminko přesto nechají. Před rokem jsem prodělala mimoděložní těhotenství a před dvěmi lety zamlklé těhotenství. I v této situaci se o mě profesionálně postaral a domluvil mi okamžitý zákrok v nemocnici. Myslím si, že převážná většina z nás má rodiče, sourozence, či kamarádky, kteří jsou snad schopni staršího sourozence na několik hodin pohlídat. K zubaři si děti ssebou také neberete, nebo snad ano? Docela mi cukají koutky při představě, jak je zubař nadšený z toho, že vám při ošetření sedí prcek na klíně a řve, protože se mu nelíbí zvuk vrtačky :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.