| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

taky nechápu proč nejde dědění, já mám kluka, holku, kluka.. holka je šílená růžovka.. ale prostě určité věci jí odmítám tolerovat, včera a dneska bobovala v modré kombinéze po synovi (jinak věci dávám pryč, - dávám je švagrové pro kluky a malé trička a spol kupuju, má i svoji novou bundu a komplet z tchiba, ale jen proto, že po synovi už bylo všechno zničené - nosilo to s ním tak 4-5dětí, a taky to neodpovídalo velikostně, ona dcerka je se synem o 5 měsíců a to co jemu ještě v zimě bylo, bylo jí už malé a to co měl další zimu jí bylo ještě velké) ale prostě kombinéza se bere taková jaká je..
pokud kupuju něco nového a je to možné, tak jí vyhovím.. ale jen proto, že švagrová mi zase potom vrací to naše po synovi a přidává to co nakoupila ona a proto, že žijou v německu, je oblečení mnohem kvalitnější než to naše. JInak bych tyto drahé věci - a to že kombinéza a spol je.. přiměla dcerku aby nosila barvy univerzální, nebo třeba červenou ale bez dívčích motivů, aby to pak moh nosit i nejmenší.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.