Přidat odpověď
taky nechápu proč nejde dědění, já mám kluka, holku, kluka.. holka je šílená růžovka.. ale prostě určité věci jí odmítám tolerovat, včera a dneska bobovala v modré kombinéze po synovi (jinak věci dávám pryč, - dávám je švagrové pro kluky a malé trička a spol kupuju, má i svoji novou bundu a komplet z tchiba, ale jen proto, že po synovi už bylo všechno zničené - nosilo to s ním tak 4-5dětí, a taky to neodpovídalo velikostně, ona dcerka je se synem o 5 měsíců a to co jemu ještě v zimě bylo, bylo jí už malé a to co měl další zimu jí bylo ještě velké) ale prostě kombinéza se bere taková jaká je..
pokud kupuju něco nového a je to možné, tak jí vyhovím.. ale jen proto, že švagrová mi zase potom vrací to naše po synovi a přidává to co nakoupila ona a proto, že žijou v německu, je oblečení mnohem kvalitnější než to naše. JInak bych tyto drahé věci - a to že kombinéza a spol je.. přiměla dcerku aby nosila barvy univerzální, nebo třeba červenou ale bez dívčích motivů, aby to pak moh nosit i nejmenší.
Předchozí