Dee já nevím fakt běžně nepotkávám psa co na vodítku štěká na děti,ani v Praze ani tam kde bydlím,ani nikde jinde.Jo za plotem ječej i naše čuby,holt mluvit neuměj.A pár vteřin mi trvá než vydám povel aby zmlkli.Nesedím na klice abych hned vylítla. Prostě mě požadavek že pes nemá štěkat(myslím normální chvilkové štěkání,ne že řve půl hodiny a dýl v kuse)přijde stejně nesmyslný jako kdybych chtěla aby děti nehlučeli,protože to vadí mě,mému synovy nebo nevím komu.Ano pes nemá štěkat dlouho,nemá na nikoho skákat,útočit,ale to tu furt je dokola stejné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.