| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, já je nenutím, to přece nejde :-) jen je o to prosím, aby si na záchodě sedli, protože mě to fakt nebaví pořád to tam mít smradlavé. A uklidit je to nedonutím, budou to svádět jeden na druhého.

Ale jo, asi je to blbost, řeším kraviny (respektive otevírám zástupné problémy). Normálně tohle téma doma nevytahuju, a nechávám to na klucích v naději, že znají můj názor a sednou si, nekontroluju je a neječím na ně.

Včera jsme to otevřeli náhodou ve chvíli, kdy jsem na chlapa byla už napružená z předchozí scény. Klukům se chtělo oběma ve stejnou chvíli a muž prohlásil, že přece kluci můžou chodit čůrat spolu najednou, jako chodil on se svým bratrem - každý z jedné strany mísy, a na tomhle jsme se prostě chytli. Ono u nich to bylo i trochu jinak postavené, jako že po čůrání se nesplachuje, aby se šetřilo vodou (to muži už teď taky vadí, aspoň že tak).

Byla jsem napružená, protože záchodovému rozhovoru totiž předcházela "řízená rvačka", kdy se muž snažil udělat z mladšího syna pořádného chlapa. Kluci se pošťuchovali, starší šel do mladšího, ten začal fňukat, a muž se nad ně postavil a křičel na mladšího pokyny jak trenér v ringu: Pořádně mu ji ubal, vraž mu pěst do břicha, neboj se mu ji napálit...a tak podobně. Rozžhavilo mě to doběla, on to asi myslel dobře, ale být tím starším klukem, a slyšet vlastního tátu, jak přikazuje bráchovi, aby mě pořádně zmlátil, to je prostě silná káva. Navíc čtyřleťák takového útoku nebyl schopen, což muže ještě víc utvrdilo v to, že kluci jsou výchovou své matky zženštilé bábovky, co jen kňourají. No, třeba má pravdu a dělám z nich položenské, ale možná se jen instinktivně snažím zjemňovat drsný přístup mého muže.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.