| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Ze neslape po tobe ci vlastnich detech, aby si vyhlazoval vlastni ego..."

No, ono je to jednoduché říct "zbav se ho", ale jak píšeš, nejsem na něm závislá jen finančně ~d~

Není moc doma, chodí brzy ráno pryč a vrací se večer mezi 19-21, takže na to šlapání nemá příliš času ~;) Tohle nejsou úplně lehké výchovné situace, protože v tu chvíli buď budu chránit děti a tím shodím jeho otcovskou autoritu, a nebo to budu uhlazovat, jak to v tu chvíli jde, a budu v sobě mít pocit krajního znechucení nad vlastní slabostí.

Já si začínám být opravdu nejistá v tom, zda něco ve výchově nedělám špatně. Muž i tcháni mi stále předhazují, že děti moc rozmazluju. Například u staršího syna mi vytýkají, že přece nemůžu sedmiletého kluka utěšovat a litovat, a že by se v tomhle věku už neměl tak moc s mámou mazlit, protože je to utíkání pod maminčiny sukně a dělám tím z něj mamánka. Že děti musejí mít režim (to mají, ale podle tchánů asi nedostatečný), musí jíst a sníst, co dostanou, a neexistuje, aby si vybíraly, co chtějí jíst (u studených jídel si mohou říct, na co mají chuť, dostanou na výběr z několika variant). A na druhou stranu pak od nich slyším, že děti málo chválím, že si s nimi málo povídám, že málo chodíme ven, že jim pořád pouštím pohádky...

Všichni cizí lidé moje chválí, jak jsou vychované, a přitom doma se občas chovají jak zvěř. Jakmile jsou u babičky není skoro problém, ten nastává ve chvíli, kdy na scénu vstoupím já, a děti jsou najednou ukňourané, mamánkovské, chovací, mazlicí, nesamostatné. Stačí, abych odešla, a oni se uklidní, začnou spolupracovat, přestanou dělat hysterické scény...zase jsou to úžasné a poslušné děti.

Do háje, co dělám blbě??? Z toho všeho mi vyplývá, že nejlepší by pro ně bylo odstranit jim ze života matku ~n~~q~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.