někdy si říkám, že lidem tady doopravdy není pomoci
takže já jsem už před léty opustil svou "alma mater", vystudoval zadarmo, tak ať ti po mě platí - systém ať sousedovi chcípne koza
názor, že se zvedne kvalita školství snad ani nemůže myslící člověk myslet vážně - u čeho se tady zvedla kvalita, když se to zpoplatnilo? máte nějaký příklad? třeba to zdravotnictví, že?
děti nebudou studovat lépe, lemplové z dobře situovaných rodin to budou flákat jako dnes, bude jim jedno, že studují o rok déle
Upřímně řečeno, zřejmě se chcete dočkat toho, že se bude za dnešní mizernou kvalitu školství platit školné dvacet tisíc za semestr. Nezlepší se nic, jen se to zpoplatní, jako všechno tady. Tak jen dál tleskejte, tleskači.
Ono vám to časem dojde, až vaši současní mimískové budou chtít dělat třeba obyčejnou učitelku v MŚ, která už musí mít VŚ, protože vykonává velmi lukrativní práci za deset tisíc.
A vy jí za to budete muset zaplatit 100-150 litrů, nebo se zadluží a bude z tohoto platu splácet.
V každém státě, kde se školné zavedlo, šlo posléze skokově nahoru.
Bože, do čehos to duši dal? To sem chodí fakt samé, co jejich manželé vydělávají alespoň několik desítek kolíků?
Podle toho totiž ty názory vypadají, tohle prostě nepodpoří žádná prodavačka, skladník ani někdo podobný, protože je vcelku jasné, že jejich děti studovat nebudou.
Jo a brigády sem netahejte, šest táců si na lehčích školách dítě dokáže možná přivydělat - pokud dneska vůbec brigádu najde, ale nějakou tu desítku tisíc na rok těžko.