Na krém většinou uvařím krupic.kaši nebo pudink. Nechám vychladnout. vyšlehám máslo s cukrem a po troškách přimíchávám kaši nebo pudink, musí mít zhruba stejnou teplotu.
A našla jsem ještě tohle: Citrónový krém: 300 ml mléka,30g hladké mouky,100g krupicového cukru,150g másla,100gmoučkového cukru,šťáva z 1 citrónu. Do mléka vysypeme mouku a krupicový cukr a za stálého míchání uvaříme hustou kaši.Utřeme máslo s moučkovým cukrem a po troškách přidáváme citrónovou šťávu.Nakonec spojíme s vychladlou kaší a ještě důkladně vymícháme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.