ne, není to tak, při manipulaci a ňahňání rukama se do toho zanese ohromné množtví různých bakterií a spor plísní, které v kostce másla nejsou. Takže trvanlivost cukroví je výrazně kratší než trvanlivost primárních surovin.
To, že na to málokdo dbá a jí se v Čechách běžně cukroví "chycené", je jiná věc. Je tu o tom přímo diskuse, věnovaná trvnalivosti a uskladnění cukroví, neche se mi to znova rozepisovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.