Použít substrát stejné tučnosti (hollandia má kolem 4%)- tj. plnotučné mléko, případně do něj přilít ještě trochu smetany. naočkovat hollandií a nechat poměrně dlouho v jogurtovači ve skleničkách, čím déle, tím víc to ztuhne, když se nechá krátko, tak je to takové tahavé. Mně se pevnější jogurt dělá líp v australkém jogurtovači - "veletermosce".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.