Přidat odpověď
včera jsem si koupila super knihu od Romana Vaňka, se staročeskými recepty. Maso kupuju u nás u řezníka nebo v Makru. Ale on pořád doporučuje kupujte u dobrého řezníka a má tam plno fajnšmekrovských receptů, na který u normálního řezníka neseženu (od beraního hřbetu po ledviny v bránici) Ne, že bych zrovna tohle chtěla zkoušet, ale na pořádnej vývar sháním pořád. Třeba králičí hřbet, morkové kosti, slepici (u nás seženu jen mraženou), na hovězí vývar a tak. Fakt těžko shánět, u nás si klepou na čelo- všichni vaří polívku z bujónu a to dokonce i v lepších restauracích (vždycky se ptám, nemám ráda glutamát).
Tak poraďte prosím, kam jít za kvalitním masem, třeba jen aby člověk navařil do zásoby pár litránků vývaru. POužívám ho pak na všechno. Dík.
Předchozí