Poradíte, jak na ni? Vím, že musí být žloutky i olej v pokojové teplotě, olej se pomaličku přilévá. Jaký olej je nejlepší? A kdy majonézu dělat? Bramborový salát budu dělat v neděli - potřebuje majonéza nějakou chvíli na uležení, nebo je hned k použití? A jaká je její trpělivost? Díky za radu. Nikdy jsem nedělala, tak bych ráda, aby se mi povedla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.