jééé tak to já chápu, když mé dítě předstoupí před plnou přednáškovou místnost, a když odchází tak lidi tleskají a pak mě zastavují, že je prima to mě fakt bere za srdce víc než když někdo tleskal mě, to jsem se tak nějak cítila jako po dobře odvedené práci, ale to bušení srdce tam nebylo
tím neříkám, že děti, které fetují byly špatně vychovány, vím že je tam víc faktorů nebo že úspěchy mých dětí jsou i mé úspěchy to ne, ale hrdá jsem to jo
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.