| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám 3 malé děti, jsem momentálně na MD s nejmladším (6 m). Nejstarší chodí do 1.tř, prostřední do školky. Nemám k dispozici žádné hlídání, žádnou pomoc doma. Teda kromě manžela, ten dělá co může, ale je pořád v práci. Kolikrát děti ani celý den nevidí. Babičky nikdy nehlídaly, nikdo si nevzaly žádné dítě na prázdniny. Všechno absolvuju s dětma (nákupy, úřady), ale u zubaře nebo kadeříka jsem nebyla už dlouho. Dnes to na mě nějak padá. Mám pocit, že nic nestíhám, nepeču, nestíhám ulízet. Prostřední je nemocný, tak sedíme doma. Včera večer jsem se dozvěděla, že naši známí pořádali předvánoční večírek pro děti, nás nepozvali. Dřív se nás scházelo pár rodin s dětma. Asi začíná být paranoidní, ale mám pocit, že se nás straní kvůli prostřednímu synovi. Má ADHD. Já vím, že je náročný, ale vždycky ho usměrňuju, nevím, že by něco závažného vyvedl. Už jsem si všimla víckrát, že ostaní něco podnikají a nám nikdo neřekne. Připadám si jak prašivá.
Fakt je mě dnes mizerně. Ještě k tomu dnes přišla paní vytepovat koberce. Zapomněla jsem na to, binec všude, paní je známá tím, že všechny pomluví.
Před MD jsem měla dobré zaměstnání, chodila jsem hezky oblečená, nenamalovaná bych nevyšla ani s košem. Teď tu v poledne sedím a přemýšlím, jestli jsem si ráno vyčistila zuby. Jste na tom někdo podobně?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.