Dobrý den ;) Tak mě je 13 let a odma 2 křečky mám :) Měla jsem králíčka :) Ale ten mi umřel a ted dostanu k vánocům asi králíčka nebo činčilu :) A odporučila bych králíčka jsou strašně hodný a mazlivý.Křeček je mazlivý podle toho jakého si koupíte.Já mám křečka syrského a ten je strašne mazlivý.Usíná u mě u televize.Ale asi záleží na povazea jak často ho venčíte, ale také mám křečka robovského a ten se nedá ani chovat :(.Jen tam do té klece strčím ruku a začne hned kousat takže ho raději ani nevyndavám :). A morčata jsou hlučný :) Prostě bych na 100 % doporučila králíčka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.