| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ráchel,
obecně to jde, ale já to nechci, no.
To je celý. Prostě nemám naprosto žádnou potřebu zavádět rodinný rituály, protože pro mne jsou dva lidi ve smyslu matka a dítě sice dva blízký lidi, třeba i vůbec nejbližší, ale rodina v tom smyslu, jak ji chápu já prostě nejsou.
Ale těžko to vysvětlím tomu, kdo x let na Štědrej den nechodil sám po venku, sledoval rozsvícený okna a lidi za nima a říkal si, že se mu to TŘEBA taky jednou povede, mít něco takovýho. Nepovedlo se, stane se. Ale představa, že si tady dělám nějaký substituční Vánoce nebo cokoli rodinnýho mne fakt děsí, je to pro mne na úrovni opečovávání realistickejch miminek z plastu. Nejsem typ, co by si dobrovolně sypal sůl do ran.
Pokud se někoho dotklo, že to tak mám, tak se omlouvám. To je fakt všechno, odpovídám ti proto, abys věděla, že se mne to nedotklo a kdybych nenapsala, měla bych pocit, že ti dlužím vysvětlení.
Hezký svátky vám všem. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.