... chtěla bych touto cestou poděkovat MUDr.Klatovskému a sestřičce Uchytilové za jejich citlivý přístup a povzbuzení při porodu, protože v tu "chvíli" jsem už byla na pokraji svých sil, a vše dovedli až ke zdárnému konci a přivedli na svět moji dceru Aničku! Připojuji i pochvalu odd. šestinedělí, kde je všem maminkám poskytnuta 100% péče a hlavně cenné rady od sestřiček co a jak dělat s malým miminkem, což jsem jako prvorodička velmi přivítala. Velice jsem i ocenila přednášky o kojení, masážích kojenců a péči o novorozence. V případě dalšího těhotenství bych neváhala a pro porod opětovně zvolila porodnici v Havlíčkově Brodě. Všem nastávajícím maminkám přeji hodně sil a zdravá a šťastná miminka! S pozdravem Ivana Rusaňuková a čtyřměsíční Anička
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.