Tak tím přihříváním řízeček ztratí křupavost. Třeba můj manžel by raději sám smažil řízky na návštěvě, než jedl ohřívané... U nás, když máme řízky, sníme polévku a pak se jdou smažit řízky. Pak postupně voláme napřed samo děti a jíme už na etapy. Ale čerstvé a křupavé řízečky!!!!! Jestli by nebylo lepší řízky jen obalit a na tácu převést, pak usmažit a podávat úplně čerstvé?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.