Kousky lososa asi 4 cm široké filety, bez kůže, pokapu hodně šťávou z citronu a obalím v koření na ryby. Do menší zapékací misky nasypu na dno půl plechovky hrášku a půl plechovky kukuřice, na to položím lososa a zasypu zbytkem hrášku a kukuřice. Můžu ještě trochu pokapat citrónovou šťávou. Navrch dám nastrouhaný sýr, poměrně silnou vrstvu a celé zaliji šlehačkou a dám zapéct. Jídlo je hotovo, když sýr nahoře zezlátne. Ryba není vyschlá, ale krásně šťavnatá, já miluji hlavně tu příchuť citronu a koření.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.