Koupila jsem si hrnec Tescoma Praktika a nedoporučuji - mám ho cca 2 měsíce a z venku na dně jsou rezavé fleky a rezne i jedno ucho, budu ho reklamovat. Tulip jsem měla taky, ale jak píše bosá noha, je děsná otrava že v myčce nateče do uší voda a po vyndání se vyleje. Mám nějaké hrnce Home profi od Tescomy a ty jsou OK. Ikea celkem jde s ohledem na cenu, ale rezavé flíčky se také udělaly a u jednoho se oddělilo dno. Ovšem na místě mi ho vyměnili za nový, a to jsem neměla paragon a vlastně si ani nejsem jistá, jestli to nebylo po delší době než dvou letech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.