Milá Silvie, ať Ti to dobře dopadne. Já sama bych nejraději porodila doma, ale pokud se nebudu cítit dost silná v kramflecích, rozhodně pojedu do Vrchlabí. Taky mě hodně těší zmínka o penziónech, které ubytovávají rodiny, toužící po přirozeném porodu. Jsem ráda, že tyto možnosti tady jsou - klasičtí totalitní gynekologové se na mě podepsali už dost a bez možnosti přirozené alternativy bych asi porod vzdala. Ještě jednou hodně štěští, spokojenosti a klidu pro tebe i mimi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.